Icebergsalat er en amerikansk variant af Hovedsalat. Hovedet er tættere, og i det tidlige efterår, når det er bedst, kan det være næsten så tæt som et kålhoved. Men smagen er mildere og bladene spredere og nemmere at tygge.
Icebergsalat kan bruges som almindelig hovedsalat (grøn
salat), men den er mere robust. Det betyder, at man kan strimle icebergsalat
med kniv og i øvrigt vende den i marinaden i god tid.
Den kan, som anden salat, både smør dampes, koges, bruges i
gryder og supper og gratineres. Icebergsalat importeres og fås derfor hele
året. Dansk icebergsalat er bedst sensommer og efterår.
Se de bedste opskrifter med
Icebergsalat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------