Ising er en fladfisk, der minder om rødspætten. Den er lidt lysere og oftest mindre, den er ikke plettet, men kendetegnes ved en stærkt bugtet sidelinie og meget ru skæl. Isingen bruges ofte i stedet for den dyrere rødspætte, specielt i industrien. Det er også isingen, der bruges til »tørrede jyder«, saltede, røgede fladfisk. Se også Bakskuld.
Isingen lever i danske farvande og er ved at blive mere
almindelig på danske middagsborde. Den fiskes året rundt og kan tilberedes som
rødspætte, skrubbe og andre fladfisk.
Se de bedste opskrifter med Ising
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------