Kapers er en lille krybende busk, der vokser vildt i Middelhavslandene. Det er blomsterknoppen, der bruges til kapers, men den karakteristiske smag folder sig først ud, når kapersknoppen syltes.
De mindste kapers, »non pareilles«, regnes for de fineste,
og derfor skiltes der med det på emballagen. Men kapers fås i flere størrelser,
fra små ærter til store kirsebærsten.
Endelig er der de senere år kommet en kapersfrugt på markedet,
nemlig den opsvulmede blomsterstængel, der ligner et lille ovalt grønt
stikkelsbær med stilk. Den er letsaltet og kan spises som den er, i salater,
som dip eller til kødretter.
Se de bedste opskrifter med Kapers
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------