Kulmulen er en sølvskinnende torskefisk uden skægtråd. Den har stort hoved, let underbid og en lang rygfinne. Dens mund- og gællehule er sort, deraf navnet. I Middelhavslandene spises den helt ung, på størrelse med en sild, men ifølge Nordsøkonventionen skal kulmulen holde mindst 30 cm, før den må fiskes.
Den sælges fersk, nediset eller fileteret og frosset, blandt
andet i færdigretter. Den ses af og til hos fiskehandleren, men tilførslerne er
ustabile og svage.
Alle tilberedninger, der gælder torsk, kan bruges til
kulmule.
Se de bedste opskrifter med Kulmule
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------