Logo

Perleløg - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Perleløg - info

Perleløg er milde i smagen, og kan blandt andet anvendes til eddikesyltning og garniture. Du kender dem sikkert i glas fra supermarkedet, men de friske af slagsen tilføjer et knasende element til mange madretter.


Prøv fx at servere glaserede perleløg til et mørt stykke kød sammen med andre lækre grønsager. De syltede perleløg er fremragende til en gang oksesteg med brun sauce eller andre retter, hvor du har lyst til noget syrligt. 

 
Perleløg. Engelsk: Little shallots, pickled (yellow) shallots, pearl onions. Latin: Allium ampeloprasum

 
Sæson: Dansk: -. Import: august-marts

 
Holdbarhed: 3 mdr ved 0-2 °C

 
Anvendelse: Stængel og rod afskæres og tørre blade fjernes. Skylles. Svind: ca 10%


Anvendes bl.a. til eddikesyltning og garniture.

 
Frysning: Ja, svitses let inden frysning.

 
Perleløg - info
Perleløg er en løgart, der danner et væld af små sideløg, der kun består af et enkelt blad. De er små og halvrunde og har en mild smag.

 
Opskrifter med Perleløg

 
Se også Løg - info


Tilbage til Råvarer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her