Pibeløg er bedre kendt som den danske version af forårsløg, vårløg eller spring-onion. Det har purløgslignende, grønne, hule (pibede) »blade« og den underjordiske løgdel er smal, mere som en fortykkelse end som et egentligt løg. Det er et meget tidligt løg, derfor har det også heddet vinterløg. Allerede i det tidlige forår kan der klippes af de grønne, strunke
blade til salatskålen, omeletten, til saucer og friskoste. Senere på sæsonen
kan grønsagen bruges hel.
Se Forårsløg, kogte
og flere opskrifter med forårsløg.
Se mere om Pibeløg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------