Pimpinelle er en krydderplante, der ses i to hovedsorter herhjemme. En såkaldt almindelig pimpinelle, og en stor. Før i tiden brugtes den til at krydre en sur vin med, men nu bruges den ikke meget herhjemme. I Sydeuropa bruges den en del i supper, saucer, ragouter og i en krydderurtebuket. Pimpinellen har en let lakridssød smag og bruges da også i
medicinalindustrien til hostesaft. Bladene kan bruges både friske og tørrede,
og så kan de fryses uden blanchering, som andre krydderurter. Holdbarhed: 1 år.
Se de bedste opskrifter med Pimpinelle
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------