# Ingredienser
4 store røde chili
1 rødløg
4 fed hvidløg
3 strimler citronskal
1 bundt koriander
1 tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
1 tsk gurkemeje
1 spsk sød paprika
1 tsk sorte peberkorn
1 spsk fiskesauce
1 spsk jordnøddeolie
* Tilberedning
Fjern stilkene fra chilierne. Hak rødløget groft.
Hæld chili, løg, hvidløg, citronskal, korianderrod.
koriander, spidskommen, paprika, peberkorn, fiskesauce og olie i en
foodprocessor og kør i omkring 2-3 min.
Karrypastaen kan opbevares i køleskab i et forseglet glas i
op til en uge eller fryses ned i adskilte beholdere i op til en måned.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.