Tofu er et sojabønneprodukt, man kan beskrive det som en hvid sojabønneost. Den fås i flere udgaver, dels som silketofu, fremstillet af letpresset sojabønnevalle, dels som fast tofu, der er hårdere presset. Blød
tofu har en konsistens midt mellem silketofu og fast tofu. Det proteinrige,
fedtfattige produkt smager ikke af meget i sig selv, men tager nemt smag af
det, det tilberedes sammen med. Der fås også røget og marineret tofu. Og en
tørret version, der kræver udblødning.
Tofu kan skives og ristes, eller terninger af den kan
tilsættes en ret senest muligt. Den kan også blendes med andet til fx
tærtefyld, ligesom man bruger flødeost.
Se de bedste opskrifter med Tofu
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------