Netop nu smager en varm, cremet græskarsuppe godt som forret.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 20 min. Fryse-egnet. 4
personer
# Ingredienser til Græskarsuppe:
2 løg
1 hokkaido græskar
1 spsk olie
1 liter bouillon
salt og friskkværnet peber
evt. ½ tsk fennikel- og korianderfrø (knuste)
Tilbehør:
brød eller boller
*
Sådan laver du Græskarsuppe:
Pil løgene og hak dem. Vask græskarret og skær det i både.
Skrab kernerne ud og skær bådene i lidt mindre stykker med
skræl.
Steg løgene klare i olie og tilsæt resten af ingredienserne.
Kog ca. 20 min. ved svag varme under låg, til
græskarstykkerne er møre.
Blend suppen glat, og tilsæt evt. lidt mere vand eller
bouillon til passende konsistens.
Smag til med salt og peber og evt. lidt frisk og fint knust
fennikel- og korianderfrø.
Server suppen rygende varm med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD