Logo

Grønkålssuppe med muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grønkålssuppe med muslinger

 
Suppe varmer krop og sjæl. Grønkålssuppe med muslinger. Den lækreste suppe til en kold og hyggelig aften, måske en regnvejrsaften.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: ca 5 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
1 liter hønsebouillon (af terning)
1 pakke dybfrossen grønkål (ca 375 g)
3 spsk hvedemel

1 dåse muslinger på 175 g
salt, peber

1 bdt purløg

 
Hvidløgsbrød:
4 skiver toastbrød
3 spsk smør

1-2 fed hvidløg
2 spsk hakket persille

 
* Tilberedning
1. Bring bouillonen i kog og kom grønkålen i. Lad den optø.

 
2. Rør melet ud i lidt koldt vand.
Hæld det i suppen mens der røres.
Lad suppen koge 3-5 min.

 
3. Hæld væden fra muslingerne og kom muslingerne på suppen.
Smag suppen til med salt og peber.

 
4. Rør smørret til hvidløgsbrødet med hvidløg og persille.
Fordel smørret på brødskiverne.
Rist dem under grillen ganske kort.

 
5. Kom klippet purløg på suppen inden den serveres med hvidløgsbrødene.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her