Suppe varmer krop og sjæl. Grønkålssuppe med muslinger. Den lækreste suppe til en
kold og hyggelig aften, måske en regnvejrsaften.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: ca 5 min. Fryseegnet
# Ingredienser
1 liter
hønsebouillon (af terning)
1 pakke dybfrossen grønkål (ca 375 g)
3 spsk hvedemel
1 dåse muslinger på
175 g
salt, peber
1 bdt purløg
Hvidløgsbrød:
4 skiver toastbrød
3 spsk smør
1-2 fed hvidløg
2 spsk hakket
persille
* Tilberedning
1. Bring bouillonen
i kog og kom grønkålen i. Lad den optø.
2. Rør melet ud i
lidt koldt vand.
Hæld det i suppen mens der røres.
Lad suppen koge 3-5 min.
3. Hæld væden fra
muslingerne og kom muslingerne på suppen.
Smag suppen til med salt og peber.
4. Rør smørret til
hvidløgsbrødet med hvidløg og persille.
Fordel smørret på
brødskiverne.
Rist dem under
grillen ganske kort.
5. Kom klippet
purløg på suppen inden den serveres med hvidløgsbrødene.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.