Her får du den bedste opskrift på en lækker fyldig
fiskesuppe som kan serveres til både hovedret eller som forret - få den bedste opskrift
her.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ½ time
# Ingredienser
200 g frosne rejer
250 g frosne fiskefileter
30 g smør
1 løg
1 tsk paprika
1 stor eller 2 små røde peberfrugter
1 stor gulerod
1 liter fiske- eller anden lys bouillon
salt, peber fra kværn
½ bdt persille
* Fremgangsmåde
1. Lad rejer og fiskefileter tø op.
Skær fisken i terninger, mens den endnu er halvfrossen.
2. Svits det pillede, hakkede løg i smør i en stor gryde.
Løgene skal være klare. Tilsæt paprika.
3. Rens peberfrugten, fjern kernerne og skær frugtkødet i
tynde ringe.
Skrab guleroden og skær den i tynde skiver.
4. Kom grønsagerne i gryden og lad dem svitse med.
Tilsæt den kogende bouillon.
5. Når suppen lige akkurat bobler, kommes fisketerningerne
i.
Lad dem simre ca 5 min, til fisken er hvid.
Tilsæt de optøede rejer.
6. Smag suppen til med salt og peber og drys med hakket
persille, lige inden serveringen.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.