Her får du lassidrik i flere spændende udgaver. Fx
Ananas-ingefærlassi, Kokoslassi, Pære-kanellassi eller Lassi uden komælk - få
opskrifterne her
Forberedelse: 20
min. 2 personer.
# Ingredienser
1 eller 2 stilke
mynte
2½ dl yoghurt
naturel
2 knsp salt
½ tsk stødt
spidskommen
6 dl vand
1 knsp spidskommen
friskkværnet sort
peber
* Tilberedning
Læg et par
mynteblade til side.
Blend yoghurt, salt,
stødt spidskommen, de sidste
mynteblade og vand
til en jævn, cremet konsistens.
Stil det koldt i
mindst 3 timer.
Hæld det i store
glas, drys med spidskommen og
kværnet peber. Pynt
med mynteblade.
Ananas-ingefærlassi
Skær ½ ananas i tern, og blend med yoghurt og
saft af 2 appelsiner.
Nedsæt mængden af vand til 6 spsk.
Udskift spidskommen og peber med 2 tsk friskrevet ingefær.
Kokoslassi
Udskift halvdelen af vandet med 2 dl kokosmælk og
spidskommen med 1 spsk ristet kokosmel.
Udskift salt med 1 spsk muscovadosukker, og udelad peber.
Pære-kanellassi
Tilsæt 2 pærer inden blendningen, og udskift spidskommen,
salt og peber med 1 tsk stødt kanel.
Lassi uden komælk
Udskift yoghurt og vand med tilsvarende mængde af sojamælk.
INFO: Lassi er en traditionel indisk yoghurtdrik. Den
oprindelig drik blev lavet ved at blande yoghurt, vand, salt og krydderi som fx
ingefær, kanel, muskat, chili, spidskommen eller koriander til en skummende
drik. Se flere gode opskrifter på Lassi
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------