Cremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner og sommerkuller samt helårlig stress! Du får succes med
denne opskrift
Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
10 min.
# Ingredienser
1 banan
250 g mangofrugtkød
1½ dl letmælksyoghurt naturel
¼ l mælk
1 tsk kanel
½ tsk stødt ingefær.
1 dl piskefløde
* Tilberedning
1. Banan og mangofrugtkød pureres fint med stavblenderen
sammen med 1½ dl letmælksyoghurt naturel, ¼ l mælk,1 tsk kanel og ½ tsk stødt
ingefær.
2. Piskefløde piskes halvstiv.
Fyld shaken i afkølede glas og server den med en klat
flødeskum på toppen, der drysses med lidt kanel.
Energi pr. portion: 10 g protein. 20 g fedt. 36 g kulhydrater
= 370 kcal (1553 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.