Stegt helleflynder med tomat, champignon, skinke og lækker
ost – bedst på Kogebog.dk. Helleflynder er en dejlig spisefisk - her i en delikat
kombination
Tilberedningstid: 20 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 skive helleflynder (à 180 g)
salt og friskkværnet peber
saften af 1 citron
hvedemel
2 spsk olie
1 tomat
100 g champignoner
1 skive kogt strimlet skinke
1 skive mild gouda eller fynbo
1 spsk fint klippet purløg
* Tilberedning
Skyl fisken under rindende koldt vand og tør den grundigt.
Krydr med salt og peber og dryp med citronsaft.
Vend fisken i mel.
Opvarm olien på en pande og steg fisken i det varme
fedtstof.
Tag den af panden og læg den på en ovnfast tallerken.
Skold og flå tomaten og skær den i skiver.
Fordel skiverne på fisken og krydr med salt og peber.
Fordel de godt afdryppede champignon og den strimlede skinke
over tomatskiverne.
Læg osten over og gratiner fisken i en varm ovn eller under
grillen.
Drys med den fintklippede purløg ved serveringen.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.