Nakkekoteletter med champignon, peberfrugt og hvidløg.
Servér med kogte kartofler og salat af snittet hvidkål. Super nemt og hurtigt
aftensmåltid. Se opskriften her.
til 4 personer
# Ingredienser
4 nakkekoteletter (ca. 400 g)
250 g champignon
1 peberfrugt, rød el. grøn
1 fed hvidløg
½ tsk paprika
½ tsk merian
1 spsk hvedemel
2-3 dl bouillon
brøndkarse
Tilbehør:
kogte kartofler
salat af snittet hvidkål
tomatbåde med citronmarinade.
* Tilberedning
Champignon renses og skæres i skiver, peberfrugten i tern.
Koteletterne brunes på tør pande.
Steges dernæst 2 min på hver side. Tages af panden.
Grønsagerne svitses i fedtet fra koteletterne.
Presset hvidløg tilsættes sammen med de øvrige krydderier.
Mel drysses over og bouillon tilsættes.
Koteletterne lægges tilbage i panden.
Lad retten stege i ca. 10 min.
Pyntes med brøndkarse før servering.
Næringsindhold med kartofler og salat ca.: 2230 kilojoule
(530 kal)
Energifordeling: Protein 20%-26 g. Fedt 34%-20 g. Kulhydrat
46%-61 g.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.