Elsker du også pandekager og svampestuvning? Så er fyldte pandekager
med svampefyld lige noget for dig. Skønne madpandekager på den bedste måde
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 45 min. Fryseegnet.
# Ingredienser:
8-12 pandekager (se Pandekager, grundopskrift)
250 g champignon
25 g smør el. margarine
1-2 spsk hvedemel
2½-3 dl fløde
salt, peber
1 bdt persille
* Tilberedning:
1. Lav pandekagerne
efter grundopskriften.
2. Rens
champignonerne og del dem i kvarte eller skiver og
lad dem snurre i
fedtstoffet uden at tage farve.
Rør melet i og spæd
med fløden.
Lad stuvningen koge igennem
og tilsæt salt, peber og persille.
3. Fordel den varme
champignonstuvning i varme pandekager og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Pandekager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.