Her får du pastaskaller i 5 spændende udgaver. Opskrifter på
en lækre, lidt anderledes pastaretter som nem aftensmad og det smager også
virkelig lækkert.
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 15 min. 4 personer
# Ingredienser
250 g kantareller
1 fed hvidløg
4 små forårsløg (med
det grønne)
10 stilke purløg
15 g smør
1 spsk olie
1 tørret chili
500 g små pastaskaller
1 tsk kraftig, flydende
kalvebouillon
1 dl hvidvin
1 spsk cremefraiche
salt og peber
* Tilberedning
Rens kantarellerne
forsigtigt med et fugtigt viskestykke.
Trim stokkene. Pil
hvidløget, og trim forårsløgene.
Vask, tør og klip
purløget.
Smelt smørret i en
stor gryde med olie og tørret chili.
Tilsæt forårsløg, og
svits det et par min.
Tilsæt hvidløg og
svampe.
Giv det ca. 10 min
ved middel varme, under jævnlig
omrøring, til væden
er fordampet.
Tag kantarellerne
fra varmen, sæt til side, og hold dem varme.
Kog imens pastaen i
saltet, kogende vand.
Kom kalvebouillon og
hvidvin i en stor gryde, og lad det
koge ind til ca. det
halve for høj varme.
Tilsæt cremefraiche,
og smag til med salt og peber.
Lad det tykne lidt.
Dryp pastaen af, og
læg den i et serveringsfad med
saucen og svampene.
Server straks.
Pastaskaller med kantareller
og tomater
Erstat cremefraiche
med 300 g hakkede tomater fra dåse,
kogt ind i den store
gryde før kalvebouillon og hvidvin tilsættes.
Pastaskaller med tørrede
svampe
Udblød 100 g blandede,
tørrede svampe i varmt vand i 15 min.
Brug dem i stedet
for kantareller.
Pastaskaller med kantareller
og kylling
Brug kun 150 g
kantareller og tilsæt 150 g kyllingebryst i
tynde strimler, uden
ekstra fedtstof.
Pastaskaller med karljohan
svampe
Udskift kantarellerne
med samme mængde karljohan svampe,
skåret i mindre
stykker.
Tilsæt ¼ bundt klippet
bredbladet persille til saucen.
Se alle de bedste
opskrifter med Kylling Grønt Pasta Tilbehør Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------