Her får du let ret i flere spændende udgaver. Fx Paté med karljohan, Bagt paté med vilde
svampe, Vegetarisk paté, Skinkepaté eller Svampepaté med hasselnødder.
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 40 min. 4 personer.
# Ingredienser
250 g små
karljohansvampe
1 fed hvidløg
2 spsk frisk
persille
2 spsk olie
4 æg, piskede
6 spsk mælk
salt og peber
* Tilberedning
Forvarm ovnen til
180 °C.
Rens rørhattene. Pil
og hak hvidløget. Hak persillen fint.
Varm svampene i
olien på en pande sammen med
det hakkede hvidløg
og persille.
Blend blandingen en
smule, tilsæt de piskede æg samt mælk.
Smag til med salt og
peber.
Fordel blandingen i
4 små, ovnfaste portionsskåle.
Bag dem i ovnen 30
min.
Bagt paté med
vilde svampe
Anvend en blanding
af vilde svampe (østershatte, kantareller etc.)
i stedet for
rørhatte.
Skær 1 porre i tynde
skiver, og svits den sammen med svampene.
Vegetarisk paté
Ved laktose-allergi,
eller hvis du i øvrigt vil sætte et originalt præg
på denne ret, kan
den tilberedes med sojamælk og
drysses med 1 spsk sesamsalt til slut.
Skinkepaté
Tilsæt 50 g kogt
skinke i tern til de piskede æg.
Steg lidt italiensk
lufttørret skinke på en varm pande, og
drys det over
retten.
Svampepaté med hasselnødder
Tilsæt 40 g revet emmentaler til æggeblandingen.
Drys skålene med 1 spsk knuste hasselnødder 5 min inden,
retten er færdig
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------