En ovnpandekage med
det klassiske pizzafyld. Den gratineres og bliver herligt sprød. Her er
en virkelig lækker ret med pizza, der er god netop nu!
Tid: ca 40 min,
heraf 25-30 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
3 æg
8 dl mælk
4 dl hvedemel
1 tsk salt
1-2 spsk smør eller
margarine
FYLD 1:
2-3 tomater
100 g ansjosfileter
6-8 fyldte oliven
1 tsk oregano
2-3 dl reven ost
FYLD 2:
1 dl chilisauce
100-150 g røget skinke
100 g champignoner
1 tsk estragon
2-3 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Pisk æggene
sammen i en stor skål.
Tilsæt knapt
halvdelen af mælken. Pisk mel og salt i.
Pisk til massen er glat og uden klumper. Pisk så resten af mælken i.
2. Hæld massen i en
smurt bradepande eller et stort ovnfast fad.
3. Bag den i en 225 °C
varm ovn i 15-20 min eller til overfladen er stivnet.
4. Vælg fyld 1 eller
2.
Læg skivede tomater,
ansjosfileter, skivede oliven og oregano på.
Eller fordel chilisaucen
over massen og drys med strimlet skinke,
skivede champignoner
og estragon.
5. Dæk med reven
ost. Bag den yderligere ca 10 min eller til osten er smeltet.
Server
pizzapandekagen med en blandet salat.
Tips: Lav en dobbelt portion i en stor bradepande.
Fyld den ene halvdel
med ansjosfyldet og den anden med skinken.
Så får du to pizzaer
ud af en bund.
Se alle de bedste opskrifter med Pizza
Se alle de bedste opskrifter med Pie
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------