Her byder vi på en fiberrig risotto af bulgur. Det er virkelig en god måde at udnytte stegeso og
ovn, til en ret som lige så stille passer sig selv. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 1½ time,
heraf 1¼ time i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
2½ dl bulgur
1 terning grønsagsbouillon
5 dl vand
1 rød peberfrugt
250 g frosne ærter
1 tsk oregano
* Fremgangsmåde
1. Læg stegesoen i
vand minimum 15 min.
2. Pil løg og
hvidløg og hak dem fint.
3. Læg løg, hvidløg,
bulgur og smuldret bouillonterning i stegesoen. Hæld vandet på.
4. Sæt stegesoen i
en kold ovn. Sæt termostaten på 175 °C og lad retten stå 40 min.
5. Skær peberfrugten
i strimler.
6. Tag stegesoen ud
af ovnen og tilsæt peberfrugt, ærter og oregano.
Sæt den tilbage i
ovnen og lad den stå yderligere 30 min.
7. Server risottoen
med soya og en god salat.
Tips: Retten bliver fyldigere, hvis du tilsætter
tunfisk, muslinger eller strimlet skinke, når du lægger peberfrugten i (punkt
6).
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager eller Bulgur
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------