Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 5 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Labskovs, brun
400 g stegt eller kogt oksekød
600 g kogte, pillede kartofler
2 løg
25 g smør
3-4 dl skysauce eller brun sauce
salt og peber
*
Sådan laves Labskovs, brun
1. Skær kød og kartofler i terninger.
2. Pil løgene og skær dem i ringe.
3. Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene
gyldne.
Kom kødterninger, kartoffelterninger og sauce i og varm det
igennem ved svag varme under låg ca 10 min.
Krydr med salt og peber.
Server Agurker,
syltede, Asier,
syltede eller syltede rødbeder til.
Tips: Saucen kan erstattes med bouillon, som jævnes
med lidt maizenamel eller hvedemel og farves med kulør.
Se alle de bedste opskrifter med Labskovs
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------