Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx
Pistaciemousse, Citron-tesorbet, Tropisk grøn tedessert eller Jasminte-mousse.
Se, det er lækre sager
Forberedelse: 20
min. 4 personer.
# Ingredienser
600 g vaniljeis
(light)
1 spsk japansk grønt
tepulver
* Tilberedning
Rør isen blød i en
boks med en ske.
Tilsæt grøn te, og
bland det godt, til isen har
en ensartet og I
svag grøn farve.
Sæt isen i fryseren
2 timer.
Kom evt. isen på
egnede serveringsglas inden nedkølingen.
Spises samme dag.
Pistaciemousse
Udskift halvdelen af isen med pistacieis og
anvend 3 spsk afskallede, let knuste usaltede pistacienødder
i stedet for teen.
Citron-tesorbet
Udskift isen med en lettere citronsorbet. Spis blandingen
straks.
Tropisk grøn tedessert
Læg en kugle grøn teis i hvert dessertglas sammen
med 6 litchifrugter og ½ sharonfrugt i skiver.
Jasminte-mousse
Udskift grønt tepulver med ca. ½ dl kraftigt brygget
jasminte.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------