Vil du imponere dine
gæster, så server disse små kugler af is med mørk og hvid chokoladeovertræk.
Server gerne lidt
frisk frugt til - det glæder både øje og gane.
Tid: 20 min.
40 stk.
# Ingredienser
½ liter vaniljeis
50 g mørk
blokchokolade + 30 g palmin
50 g hvid
blokchokolade + 30 g palmin
* Fremgangsmåde
1. Lav kugler af
isen. Brug et kuglejern eller en teske.
2. Læg iskuglerne på
en tallerken.
Dæk med plastfilm og
sæt den i fryseren.
3. Smelt mørk og hvid
chokolade hver for sig
sammen med palmin,
enten i vandbad eller i mikroovn.
4. Lad chokoladen
køle lidt af og dyp iskuglerne i den.
Sørg for at de
bliver helt dækkede af chokolade.
5. Server
ispralinerne som dessert med frisk frugt eller til kaffen. Sæt tandstikkere i
dem.
De kan stå en tid i
køleskab eller fryser inden serveringen.
Tips: I stedet for vaniljeis kan du bruge nougatis
eller en anden type, som du kan lide.
Gå frem som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------