De er lette at lave og smager godt; en perfekt finale på
måltidet. Mangler du lidt inspiration? Udforsk
Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 20-25 min.
Kuverter: 8
# Ingredienser
425 g stenfri kirsebær (fra dåse)
250 g flødeost
3 spsk sukker
1 tsk kanel
1,2 dl hakkede pekannødder
2 plader færdigkøbt butterdej
1 tsk kanelsukker
serveres med vaniljeis
* Tilberedning
1. Afdryp kirsebærrene godt. Gem 1 spsk af saften.
Pisk flødeosten, indtil den er blød.
Tilsæt sukker, kanel, pekannødder og kirsebærsaft.
Vend kirsebærrene i blandingen.
2. Forvarm ovnen til 200 °C.
Skær butterdejspladerne i fire stykker.
Beklæd fire store muffinforme med butterdej.
3. Øs den tilberedte blanding op i butterdejsskallerne, der
så drysses med kanelsukker.
Bag skallerne i ovnen i 20-25 min, eller indtil de er
gyldne.
Serveres varme med vaniljeis.
Bemærk
Hvis kanten af butterdejen er blevet tør i fryseren, skæres
den fra før brug.
Pak resten af butterdejen godt ind i plastic eller en
frysepose, så den ikke bliver tør.
Prøv sammen med:
Forret: Fyldte
champignon
Hovedret: Moussaka.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.