Her får du den helt rigtige klassiske opskrift på flamberede
bananer i appelsinsauce med cognac. Dejlig nem og enkel at tilberede på blot 15
minutter.
4 pers.
# Ingredienser
3-4 bananer
50 g smør
50 g smuttede, flækkede mandler
3 tsk revet appelsinskal
½ dl appelsinsaft
1 tsk revet citronskal
1½ spsk citronsaft
2 spsk sukker
½ dl cognac eller rom
Tilbehør: flødeskum
* Tilberedning
Skræl bananerne og del dem på langs.
Lad smørret gyldne i en pande og rist bananerne 2-3 min på
hver side.
Drys mandlerne over bananerne.
Bland skal og saft af appelsin og citron med sukker.
Hæld blandingen over bananerne og lad retten småsnurre ved
svag varme, 2-3 min.
Varm cognacen op.
Hæld den over bananerne ved serveringen og flamber.
Tips: Flambering kan udelades.
Se alle de bedste opskrifter med Bananer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.