Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx Fromage
frais med mangokompot, Yoghurtdessert med ribs, Blåbærdessert eller Varm og
kold dessert.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
2 blade husblas
400 g fromage frais
500 g frosne blåbær
50 g sukker eller sødemiddel
* Tilberedning
Læg husblas i blød i
en skål med koldt vand.
Opvarm 4 spsk vand,
og tilsæt de afdryppede blade husblas.
Rør, indtil de er
helt opløst.
Tilsæt fromage
frais, og rør igen.
Hæld blandingen i 4
små portionsskåle, og stil dem koldt 2 timer.
Steg blåbærrene på
en pande 15 min. Tilsæt sødemiddel til sidst.
Sæt til side, og køl
af.
Vend desserterne ud
på tallerkener, og server blåbærkompot til.
Fromage frais med mangokompot
Udskift blåbær med 2 mangoer.
Yoghurtdessert med ribs
Udskift fromage frais med ribsyoghurt, og
udskift blåbær med ribs.
Blåbærdessert
Bland fromage frais-blandingen med 2 spsk blåbærsirup, og
udelad sukkeret fra kompotten.
Varm og kold dessert
Kom fromage frais-blandingen i en fryser 3 timer, og servér
kompotten lun.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------