Med frugt, creme og chokolade: Bærkompot, chokoladekage og yoghurt, lag på lag, er en virkelig
nydelse - ren trifli dessert
Til 4-6 portioner. Tilberedning:
15 min. (plus tid til afkøling)
# Ingredienser
1 spsk Maizena med
top
2 spsk rødvin
450 g blandede
dybfrosne bær
2 spsk sukker med
top
1 brev vaniljesukker
(10 g /ca 1 spsk)
1 dl rødvin
2 knsp kanel
150 g chokoladekage (færdigkøbt)
300 g vaniljeyoghurt
1-2 tsk ristede
birkes
evt et par dråber
mandelessens
* Tilberedning
1. 1 spsk Maizena med top og 2 spsk rødvin
røres sammen.
450 g blandede
dybfrosne bær, 2 spsk sukker med top, 1 brev vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk), 1
dl rødvin og 2 knsp kanel bringes i kog.
Maizenaen røres i,
og det koger op endnu engang under omrøring. Sæt det til afkøling.
2. 150 g chokoladekage smuldres groft.
300 g vaniljeyoghurt
tilsættes 1-2 tsk ristede birkes samt evt et par dråber mandelessens og røres
cremet.
Rør igen rundt i bærkompotten.
3. 1 tyndt lag bærkompot fyldes i portionsglas
eller en skål.
Læg halvdelen af
kagekrummerne over og dæk dem med halvdelen af yoghurten.
Gentag processen.
Triflien pyntes med
lidt bærkompot.
Energi pr. portion
(ved 6): 4 g protein, 7 g fedt, 32 g kulhydrater = 224 kcal (937 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.