Tilbehør Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Svær at lave.
Fryse-egnet.
# Ingredienser
500 g ribs, hindbær
eller solbær
150 g sukker
Geleringsmiddel til frysetøj.
*
Sådan laves frysetøj
1. Skyl bærrene, rib
dem og lad dem dryppe godt af i et dørslag.
2. Kom bærrene i en
skål og drys sukkeret over.
Lad dem stå 4-6
timer, til sukkeret er helt opløst.
Vend et par gange
forsigtigt i bærrene.
3. Fyld bærrene i
bokse eller bøtter til frysning og sæt dem i fryseren for laveste temperatur,
så de fryser hurtigt.
Tips: Jordbær fryses på samme måde. Beregn her kun
100 g sukker pr. kg frugt.
Holdbarhed i fryser:
10-12 måneder.
Se flere
opskrifter med Frugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------