Friskplukkede bær er
en af de dejligste desserter, der findes. Men af og til kan man godt trænge til
lidt fornyelse. Det får du her...
Appelsincremen
smager godt til alle slags friske bær.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
15 min.
# Ingredienser
500 g friske hindbær
eller andre bær
3 æggeblommer
2 spsk melis
1 appelsin
½ citron
1 spsk appelsinlikør
2 dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Skyl hindbærrene
om nødvendigt.
2. Pisk
æggeblommerne med sukker til en æggesnaps.
Skyl appelsin og
citron.
Tør begge dele godt
af, riv skallen fint på et rivejern og pres saften, der røres i æggesnapsen.
Pisk fløden stiv og
bland det i æggesnapsen.
Kom likøren i til
sidst.
3. Fordel
hindbærrene i portionsglas og læg en stor skefuld appelsincreme over hver.
4. Pynt evt.
desserten med en skive appelsin.