Her får du lidt sødt i flere spændende udgaver. Fx
Mascarpone-hindbærdessert, Nougatcreme med hindbærpuré, Kokos-tapiokacreme
eller Panna cotta
Forberedelse: 25
min. 4 personer
# Ingredienser
250 g hindbær
2 spsk hindbærlikør
4 dl piskefløde
2 spsk flormelis
2 dl crème anglaise / vaniljecreme
4 mynteblade
* Tilberedning
Læg 4 hindbær til
side til pynt.
Rør hindbær og
hindbærlikør sammen i en stor skål.
Rør forsigtigt
rundt, så hindbærrene dækkes uden at blive knust.
Dæk dem med
plastfilm, og stil dem koldt 1 time.
Pisk fløden til
toppe, og tilsæt flormelis lidt efter lidt. Køl det af.
Hæld 3 spsk creme
anglaise i hvert glas.
Tilsæt 3 spsk
hindbær. Afslut med den sødede flødeskum.
Pynt med 1 hindbær
og 1 mynteblad.
Køl det af, indtil
det skal serveres.
Mascarpone-hindbærdessert
Rør 6 spsk mascarpone med 4 spsk sukker opløst i ½ dl mælk.
Tilsæt 1 æg pisket til toppe med 1 spsk flormelis.
Hæld hindbærpuré over, og drys med smuldrede Bastogne kager
eller belgiske speculaas-kager.
Nougatcreme med hindbærpuré
Rør 100 g smeltet nougat sammen med 4 dl mælk,
5 piskede æg og 1½ spsk melis.
Varm det over svagt blus.
Hæld hindbærpuré over den afkølede creme.
Kokos-tapiokacreme
Opvarm 1 dl mælk, 1½ dl kokosmælk, 2½ spsk melis,
reven skal af 1 citron og 50 g tapioka ell. Maizenastivelse
Panna cotta
Opløs 50 g sukker i ½ l opvarmet piskefløde.
Tilsæt 4 blade husblas og nogle få dråber bittermandelekstrakt.
Anret med hindbærcoulis.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------