Sauce Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser til Hindbærsauce:
300 g hindbær
35 g sukker (ca. 3 spsk)
*
Sådan laves Hindbærsauce:
1. Gå hindbærrene efter, men skyl dem kun, hvis det er
nødvendigt.
2. Passer dem gennem en sigte og smag til med sukker.
3. Opbevar puré saucen koldt og tildækket, til den skal
bruges.
Tips: Frosne bær
kan bruges. Vær opmærksom på, om der er tilsat sukker. Hindbærpurésauce egner
sig som tilbehør til bl.a. Fløderand, is, fromage og budding, Fersken
Melba m.m.
Kan fryses. Holdbarhed: 4-5 måneder.
Se flere
opskrifter med Hindbær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------