Det bitre og det søde,
julesalat og appelsin, og så det lækreste kyllingebryst. En hurtig komposition
Server med godt brød. Se opskriften her - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
300 g kyllingebrystfilet
salt og peber og 1 nip
sukker
3 spsk olie
alufolie
3 appelsiner
(økologiske)
200 g julesalat
100 g græsk yoghurt
1 spsk hakket dild
* Tilberedning
300 g kyllingebrystfilet
krydres med salt og peber og steges gyldent på alle sider i 2 spsk varm olie i 5-6
min.
Pak det ind i alufolie
og lad det hvile.
Skrællen og det
hvide skrælles af 2 appelsiner og appelsinfileterne skæres ud.
200 g julesalat gøres
i stand og skæres i skiver.
100 g græsk yoghurt
røres sammen med 3 spsk appelsinsaft, 1 tsk reven appelsinskal, salt, peber, 1
nip sukker og 1 spsk olie.
Kødet skæres i
skiver, anrettes med appelsiner og julesalat og serveres med dressingen og 1
spsk hakket dild.
Energi pr. portion:
40 g protein, 16 g fedt, 21 g kulh. = 399 kcal (1672 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.