Gåselår er et andet
navn på denne ret, som i faconen ser ud som et stort fuglelår. En festlig
servering og det smager saftsuseme godt!
Tid: 35 min. 4 pers.
# Ingredienser
8 tynde skiver
nakkefilet uden ben
1 tsk salt
¼ tsk peber
FYLD:
2 æbler med syrlig
smag
8 stenfri svesker
persillekviste
STEGNING:
1-2 spsk smør eller
margarine
1½-2 dl vand
kinesisk eller
japansk soya
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Læg kødskiverne
på et skærebræt og bank dem noget ud med hånden.
Drys dem med salt og
peber.
2. Skræl og udkern
æblerne. Skær dem i både.
Fordel svesker,
æbler og persillekviste på kødskiverne.
Rul dem rundt om
blomsterpinden og forsøg på at få formen af gåselår frem.
Fæstn med
tandstikkere.
3. Brun fedtstoffet
på en stegepande eller i en stegegryde.
Læg rouladerne på og
brun dem på alle sider.
4. Spæd med vand og
eftersteg (braiser) rouladerne under låg ved svag varme i 20 min.
5. Fjern
tandstikkerne.
Smag skyen til og
tilsæt evt. soya, salt og peber.
Server
"gåselårene" med skyen, samt kogte kartofler og en rødkålssalat.
Tips: Fersk skinke i skiver kan også tilberedes
således.
En skive bacon kan
da rulles ind sammen med frugten.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------