Forrygende og nem dessert med omelet, melon og dertil en sød
og blød mascarponecreme. Servér gerne med et glas dessertvin. Se opskriften
her.
Omelette arratolata
al melone e mascarpone til 4 Personer
# Ingredienser
2 netmeloner
80 g mascarpone ost
80 g sukker
12 æg
2 dl mælk
olie
* Tilberedning
Skrab frugtkødet ud
af melonerne og skær kødet i små terninger.
Bland mascarpone osten
godt med sukkeret.
Bland æg og mælk. Lav
4 omeletter:
Hæld æggemassen på
en varm pande med smør, og lad den stivne let.
Saml æggemassen ved
at løfte pandens håndtag en smule.
Smør ½ af mascarpone
osten på omeletterne og
fordel halvdelen af
frugtkødet ovenpå.
Rul omeletterne,
skær dem i 2-3 stykker og læg dem i melonskålen.
Pynt med den sidste
del af frugtkødet, mascarpone osten og lidt citronmelisse.
Husk at stege omeletterne i et par min med et låg på.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.