De mange forskellige
eksotiske frugter sammen med en fin lage af portvin, vil få en til at tænke På
Hawaii. Denne gode dessert hitter altid! Lyder det ikke godt?
Tid: 20 min + 1 time
hvor frugtsalaten skal stå koldt og trække. 4 pers.
# Ingredienser
1 stor frisk ananas
1 moden mango
1 moden papaya
10 litchie frugter
1 appelsin
200 g jordbær
LAGE.'
1½ dl hvid portvin
1 tsk reven ingefær
½ tsk knuste
kardemommekerner
1 tsk vaniljesukker
* Fremgangsmåde
1. Skær et låg af
ananassen og skær frugtkødet fri med en skarp, smal kniv.
2. Skær stokken ud
og skær det rene frugtkød i mindre stykker.
3. Skræl mango,
papaya, litchie og appelsin. Udkern frugterne og skær dem i tern.
4. Skyl og nip
jordbærrene. Del dem evt. hvis de er store.
5. Bland frugterne
og fyld dem i ananassen.
6. Bland alle
ingredienserne til lagen og hæld den over frugten.
7. Lad desserten stå
koldt en times tid inden den serveres.
Tips: Den store ananas kan erstattes med 4
miniananas,
som fyldes og
serveres i halve på portionstallerkener.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------