Få opskriften på en vidunderlig og lækker ovnret med
mørbrad, æbler, karry og mango-chutney. Prøv denne orientalske mørbrad, der
ledsages af løse ris.
til 4 personer
# Ingredienser
2 svinemørbrad
2 æbler
2 løg
75 g
smør
2 tsk karry
salt
2-3 spsk mangochutney
løse ris
* Tilberedning
1. Mørbraderne ridses en gang på langs - og bankes let ud.
De brunes på pande i en del af smørret, deles derefter på
tværs
og lægges, drysset med salt, i et ildfast fad.
2. Æbler og løg skæres i terninger og vendes i resten af
smørret.
Karry tilsættes, og blandingen fordeles over kødet.
3. Mangochutney hakkes let og fordeles over blandingen af
æbler og løg.
4. Fadet sættes i ovnen ½ time ved 180-200 °C og
er derefter klar til anretning og servering med løse ris.
Tips:
Husk, at mørbrad, der snittes på langs, bankes ud og brunes
hele
bliver saftigere end mindre stykker, der udskæres før
bruningen.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.