Ostesuppe lyder
måske ikke så krydret, men med den rette type ost bliver den meget fyldig i
smagen. Det her er en virkelig speciel lækker suppe at lave netop nu!
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
½ løg
1 grøn peberfrugt
1 æble
½ spsk smør eller
margarine
1 tsk karry
1-2 fed hvidløg,
pressede
3 spsk hvedemel
5 dl grønsags
bouillon (vand + terning)
5 dl mælk
200 g mellemlagret
ost
8 radiser
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Pil det halve løg
og hak det.
2. Skyl
peberfrugten, udkern og hak den.
3. Skræl æblet og
hak det fint.
4. Smelt fedtstoffet
i en gryde, der kan rumme hele portionen.
5. Svits løgene
nogle min sammen med peberfrugt, æble, karry og presset hvidløg.
6. Drys hvedemelet
over. Tilsæt bouillon og mælk, rør rundt.
Lad det koge 3 - 5
min.
7. Riv osten groft
direkte ned i den varme suppe. Rør til osten er smeltet.
Rør skivede radiser
i.
8. Smag evt. til med
salt og peber. Server suppen med brød.
Tips: I stedet for radiser kan du bruge strimlet
blegselleri eller klippet purløg.
Sprødstegte
bacontern er også godt.
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------