Dessert Syltning. Arbejdstid: 20 min. Skal trække: mindst 1 time. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Ribs, ryste – rysteribs
500 g meget modne ribs
sukker (ca 1¼ dl)
*
Sådan laves Ribs, ryste – rysteribs
1. Skyl ribsklaserne i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
2. Rib dem for stilke med en gaffel og læg bærrene i en skål
lagvis med sukkeret.
Ryst godt, så sukkeret fordeles, uden at bærrene knuses.
3. Lad bærrene trække på et ikke for koldt sted mindst 1
time, før der spises af dem.
Ryst dem af og til, men undgå at røre i dem, så knuses de
bløde bær.
Tips: Server rysteribs som dessert, gerne til Pandekager
med flødeskum eller is til.
Eller sammen med melon.
Rysteribs kan serveres sammen med løse ris og fløde.
Rysteribs kan også bruges som fyld i tærter eller kager.
Se alle de bedste opskrifter med Ribs
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------