Egentlig skal denne
gryderet tilberedes med tyske pølser, men det bliver endnu bedre med dansk røget
medister. En fyldig og varmende hverdagsmiddag.
Tid: 30 min. .
Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g kartofler
400 g røget medister
2-3 rødløg
4 dl vand
2 spsk
hvidvinseddike
1
hønsebouillonterning
5 korn hel allehånde
5 hvide peberkorn
salt og peber
2-3 syltede agurker
½ bdt. persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i tern.
2. Træk skindet af
pølsen. Skær den i skiver og halver dem.
3. Pil løgene og
skær dem i tynde både.
4. Læg kartofler,
pølse og løg lagvis i en gryde.
Tilsæt vand,
hvidvinseddike, hønsebouillon-terning, allehånde og hvide peberkorn.
5. Lad gryden koge
20-25 min.
Smag til med salt og
peber.
6. Skær agurkerne i
skiver.
Rør dem i og drys med rigeligt persille.
7. Server med brød.
Tips: I stedet for røget medister kan du bruge
andre typer af pølser.
Du kan også blande
stærke hvidløgspølser i.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------