Den bedste gullasch som den traditionelt er blevet lavet på Fyn.
Gullaschen er enkel at lave og skal stå og simre i gryden i ca. 45 minutter.
til 4 personer
# Ingredienser
½ kg stribet flæsk
salt og peber
lidt timian
2 dl vand
1 dl tomatpuré
1 spsk sukker
25 g smør
125 g små løg
2 sure æbler
* Tilberedning
1. Flæsket skæres i
terninger og brunes, krydderierne og
vand tilsættes, hvorefter
retten steges 45 min til 1 time.
2. Sukkeret brunes
til karamel, smørret tilsættes og
heri brunes de hele
løg.
3. Løgene og de
ituskårne æbler kommes i gryden til
flæsket og steger
med de sidste 15 min.
Tips:
Små løg klæder denne
ret bedst - men store løg kan også anvendes,
når de udskæres i
fjerdedele.
Fynsk gullasch kan
serveres med løse ris, kartoffelmos eller kartofler.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.