Den bedste opskrift på kalkungryde er en skøn og lunende
gryderet, der passer godt til det kølige halvår. Server med løse ris og
forårsløg for et sundt måltid.
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke. Til 4 personer.
# Ingredienser
1 squash i
1 cm skiver (ca. 250 g)
250 g renset broccoli
5 rensede forårsløg (ca. 100 g)
25 g smør
500 g kalkunbryst i tern
2½ dl
Karoline's Mornay Sauce
1 dl mælk·
1 tsk tørret timian
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør: Løse ris.
Pynt: Fintstrimlet top af forårsløg.
* Tilberedning
Del squashskiverne i kvarte.
Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver.
Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
Brun kødet i ca. 2 min.
Tilsæt Mornay Sauce, mælk og krydderier og bring det i kog.
Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg
i ca. 2½ min.
Smag kalkungryden til og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun eller Gryderetter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.