Så er der karrygryde til alle! Tryl den lækreste karryret
med svinekød, porre, løg og mangochutney. Hurtig og let at lave og kæmpe
velsmag til hele familien
Til 4 personer.
# Ingredienser
2 tsk rapsolie
1 stort, hakket løg
(100 g)
400-500 g svinekød i tern
4 porrer (600 g)
1-1½ tsk karry
1 tsk salt
5 dl vand eller
bouillon
3 spsk majsstivelse
1 dl fløde 9 %
1 knsp peber
Tilbehør:
kogte ris, beregn 1
dl rå ris pr. person
godt brød
mangochutney
* Tilberedning
1. Varm olien op i
en gryde og steg løg og svinekød heri i ca 5 min.
2. Rens porrerne og
skær dem i stykker på 2 cm's længde.
3. Kom porre, karry,
salt, og vand eller bouillon i gryden til kødet og løget og bring det hele i
kog. Lad retten småkoge i 10 min.
4. Opløs
majsstivelsen i fløden og hæld jævningen i gryden under omrøring.
Giv retten et kort
opkog og smag til med salt og peber.
5. Server
karrygryden med kogte ris, godt brød og mangochutney.
Energi pr. person: 2800
kj (670 kcal)
Energifordeling: Protein: 22 % (37 g) Kulhydrat: 63 % (103 g) Fedt: 15 % (12 g)
Vil du tabe dig, kan
du spise: 1½ dl kogte ris og ca en femtedel af karrygryden med 2 spsk
mangochutney.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.