Her er en dejlig nem opskrift på aftensmad, som alle kan
lide. Lavet med flæsk, champignon,
æbler og karry. Løse ris, drysset
med paprika serveres til.
til 4 personer
# Ingredienser
¾ kg stribet flæsk
vand
salt
25 g smør
1 løg
2 tsk karry
30 g hvedemel
250 g champignon
4 æbler
½ dl fløde
* Tilberedning
1. Flæsket skæres i
terninger og koges mørt i letsaltet vand, ca. 1 time.
2. Det hakkede løg
småkoges i smørret sammen med karry til løget er mørt.
Melet blandes i og
spædes med suppen fra kødet.
3. Hele champignon
og skrællede, ituskårne æbler tilsættes og
småsnurrer i saucen
5-6 min.
4. Flæsket blandes i
saucen, retten varmes igennem og fløden tilsættes.
Løse ris, drysset
med paprika serveres til.
Tips:
Karry er et dejligt
krydderi, som netop i denne lækre ragout kommer helt til sin ret.
Husk imidlertid, at
den karakteristiske karrysmag kommer bedst frem,
når krydderiet
svitses i fedtstoffet.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.