En fiskegryde, som
bliver god uanset hvilken type fisk du bruger i kombination med sæsonens grønsager.
Det smager saftsuseme godt. Retter med fisk hitter netop nu!
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
200 g kålrabi
1 mellemstor
pastinak
2 mellemstore
gulerødder
1 lille porre
2 dl vand
600 g torskefilet
eller anden fast fisk
½ bdt. purløg
1 dl fløde
1 dl hvidvin
1 tsk salt og ¼ tsk
peber
2-3 spsk reven peberrod
* Fremgangsmåde
1. Skyl
rodfrugterne, skræl dem og skær dem i strimler.
Det er hurtigt gjort
med foodprocessorens grove riveplade.
2. Rens porren og
snit den.
3. Fordel rodfrugter
og porre i en sauterpande.
Hæld vandet på og
lad det koge ca 10 min.
4. Skær fisken i ret
store stykker og læg dem ovenpå.
5. Skyl og snit
purløget.
Drys det over og
tilsæt fløde og hvidvin.
Drys med salt og peber.
6. Kog fisken ca 10
min eller til den er hvid og fast.
7. Drys med reven
peberrod. Server med kogte kartofler.
Tips: Tilbered retten i mikroovn:
Læg grønsagerne i et
egnet fad. Hæld 1 dl vand på.
Dæk til og tilbered
ved 750W 3-5 min.
Tilsæt fisken og de
øvrige ingredienser.
Dæk til og tilbered
ved 750W 5-6 min.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------