En gryderet med
inspiration fra Det Fjerne østen. Soya og ananas giver her mørbraden en fin og
fyldig smag. Retter med mørbrad hitter altid! Kan anbefales
Tid: 20 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 4
mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g mørbrad
1 ds. ananas (240 g)
½ dl tomatpuré
½ dl soya, kinesisk
eller japansk
1½ dl vand
2 spsk vineddike
1 løg
15 cm agurk
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i 1 cm
tykke skiver.
Lad ananassen løbe
af, men gem væden.
2. Bland 1 dl af
ananasvæden med tomatpuré, soya, vand og vineddike i en gryde.
Bring det i kog.
3. Pil og hak løget.
Læg løg og kød i den kogende sauce.
Lad det koge 5 min
4. Skær ananassen i
tern.
Skræl agurken og del
den på langs.
Grav kernerne ud med en ske.
Skær agurken i halvmåner.
Kom ananas og agurk
i gryden.
5. Giv gryden et
opkog og smag til med salt og peber .
6. Server med pasta
eller ris i portionsskåle, samt salat.
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge skinkekød,
som du skærer i strimler.
Men beregn da 10 min
længere kogetid.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------