Der findes nok lige så mange opskrifter på gullasch, som der
findes køkkener. Denne ret er med medisterpølse, champignon, peberfrugt og
tomat - det er godt
Gullasch er og blir en skøn klassiker.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Koge/stegetid: 20-25 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
500-600 g medisterpølse
2-3 løg
250 g champignon
1 peberfrugt
2 tomater
50 g smør el. margarine
1 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
1 bæger cremefraiche
38% (175 ml)
1 tsk paprika
salt, peber
* Tilberedning:
1. Kog medisterpølsen
i letsaltet vand i ca. 15 min.
Skær den i mindre stykker.
2. Smelt fedtstoffet
gyldent og brun pølsestykkerne heri sammen med hakkede løg, rensede, hele eller
delte champignon og peberfrugtstrimler.
Bland tomatbåde, knust
hvidløg, tomatpuré og cremefraiche i og krydr med paprika, salt og peber.
3. Lad retten snurre
sammen 5-10 min.
Server den med kartoffelmos eller løse ris.
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.