I denne krydrede
gryderet simrer kødet sammen med både hvidløg, syrlig solbærsaft og syltede
løg.
Oksekød sælges ofte
i grydeklare tern i supermarkederne.
Tid: 45 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g oksekød i tern
1-2 spsk olie
1 løg
1½ spsk knuste
grønne peberkorn
1 fed hvidløg
1 dl solbærsaft
2 dl vand
1 terning grønsagsbouillon
1 spsk Maizena
1 spsk soya
1 dl syltede løg
½ tsk salt
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Opvarm olien på
en pande eller i en lille stegegryde.
Kom kødet i og brun
det på alle sider.
2. Pil løget og hak
det.
Kom de knuste grønne
peberkorn, løg og presset hvidløg i gryden.
3. Hæld solbærsaft
og vand ved.
Smuldr bouillonterningen i.
4. Lad det simre
under låg i 30-35 min.
5. Rør Maizenaen ud
i lidt koldt vand og rør det i.
Tilsæt soya og
syltede løg.
6. Smag til med salt
og peber. Varm den igennem.
Server fx med pasta.
Tips: I stedet for oksekød i tern, kan du bruge
højreb skåret i 3x3 cm tern.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------