En spændende pølsegryde
med rester fra søndagens steg. Den vinder måske ikke Michelin prisen,
men smager fuldkommen fantastisk. Din familie vil elske den! Her får du
opskriften på en berømt pølsegryde.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: ialt 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
4-8 wienerpølser, bayerske
pølser, grillpølser el. røget medisterpølse
2 skiver bacon
100-200 g kogt el. stegt
svinekød
1 dåse surkål
1 dåse flåede tomater
1 spsk citronsaft
1 laurbærblad
1-2 tsk paprika
evt. lidt sukker
salt, peber
* Tilberedning:
1. Skær pølserne i mindre
stykker.
Skær baconen i strimler og svinekødet i mindre stykker.
2. Rist baconen i en
gryde.
Tilsæt pølsestykker,
kød, surkål, flåede tomater, citronsaft, laurbærblad,
paprika, evt. lidt sukker og salt og peber.
3. Lad gryderetten snurre
sammen ca. 10 min.
4. Server retten med
kogte kartofler, kartoffelmos eller groft brød og sennep.
Variation:
Rist 2 løg skåret i ringe
sammen med baconen i 25 g gyldent smør eller margarine.
Følg derefter fremgangsmåden
som ovenfor.
Bland 1 bæger cremefraiche
(175 ml) i retten umiddelbart før serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.