Dejlig pølseret hele vejen fra Sydstaterne i USA til Kogebog.dk
... Pølsegryde på toppen af kinakål. Retten er godt krydret og fuld af peberfrugter,
der næsten leder tankerne hen...
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: ca 10 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
1 kinakålhoved
300 g pølser
1 løg
2 spsk olie
groftkværnet peber
1 tsk sennepspulver
eller 1 spsk kinesisk soja
1 peberfrugt
* Tilberedning
1. Skyl salaten og
skær den i fine strimler.
Skær pølserne i
skiver og løget i ringe.
2. Lad olien blive
varm i en gryde.
Svits løgringene heri.
3. Kom kinakål og
pølseskiver i og krydr med peber, sennep eller kinesisk soja.
4. Lad det snurre
sammen nogle minutter.
Skær imens
peberfrugten i små tern.
5. Kom peberfrugten
i gryden og varm det hele igennem.
Server med løse ris
eller groft brød.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.